Radars point, verkkokaupoissa käyvä verkkosivusto Osta vain mikä tahansa piste vaihtamaan SET50, kulta, bitcoin, käteinen

73 / 100 SEO-pistemäärä
4
(1)

Tutkapiste Osakesijoitussovellus rahalla, jota ostamme!

Tutkapiste Mikä on

StockRadars Onko Fintech, joka tarjoaa arvopaperikaupan järjestelmiä, jotka tarjoavat sijoittajille analyysitietoja. Käynnistämällä Tutkapiste Jotta avataan uusia sijoituskokemuksia Että kuka tahansa voi sijoittaa tarvitsematta käyttää rahaa
Tutkapiste On eräänlainen pistekeräysalusta, kun ostajat ostavat tuotteita ja palveluita tuotemerkeiltä ja verkkokaupoista Shopeen, Lazadan, Agoda: n, Centralin ja muiden tunnettujen tuotemerkkien kautta. Ostajat saavat pisteitä keräämättömäksi ajaksi. Lunastaaksesi erilaisia ​​etuja

Ei osaa lukea Tutkapiste Ei vain säästää sinua Mutta tuot myös tuloja meille ostoksilla Ja sinun ei tarvitse löytää asiakasta tai alalinjaa ollenkaan Sinun ei tarvitse maksaa hakemusmaksuja. Tuntuu kuin pyyhkäisemällä luottokorttia ostaaksesi asioita ja saada pisteitä, mutta pisteiden pitäminen ei ole kiinnostavaa. Tämä sovellus sijoittaa sinut uudestaan. Onko kaksinkertainen sijoitus käsitteellä Mikro-Investment Mitä se näyttää, lähdetään katsomaan sitä.

Verkkosivusto https://radarspoint.com/


Tutkapiste Kuinka työskennellä

 • Osta läpi Tutkapiste Valitsemalla tuotemerkin napsauta ostaaksesi, maksa
 • Hanki kohta kerätä Tutkapiste Haluan ostaa omaisuuserät, kuten osake, SET50, kulta, Bitcoin Pisteen. Arvon kasvattamiseksi
 • Pisteet kasvavat asteittain tai saattavat vähentyä investoinnista, kun pisteiden kertyminen jatkuu.
 • Pisteet voidaan nostaa ja 1 piste on yhden bahtin arvoinen
 • Ottaa Point on kuin ottaa yrityksen omistaja. Mikä tulee olemaan osa isoyrityksen, kuten 7-Eleven, PTT, Thaimaan lentokentät (AOT), Facebook, Google
 • Voi käyttää Pisteitä vaihtaaksesi erilaisia ​​tuotteita. Katso yksityiskohdat "Pistepisteistä"
 • Mitä suurempi ostospaikka, sitä suurempi kasvu näkyy sovelluksen puusta.
 • Kun kerätään kaikkia pisteitä, kunnes puu lukitaan, Radars Point istuttaa myös "oikean puun".

Korosta Tutkapiste

Kohta on lisäetu. Kun kerät pisteitä hetkeksi Ystävät voivat vaihtaa olemassa olevat pisteensä vaihtaaksesi rahaa tai tuotteita. 1 pisteen arvo on 1 bahti.
Ottakaa kohta, kuten "Yrityksen omistaminen" unessa Pelkkä Pointin omistaminen on kuin omistamista Ole osa kuuluisia yrityksiä sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten 7-11, Thaimaan lentokentät (AOT), Facebook, Google, Tesla, Apple
Istutuspiste on "todellinen puu"Vähitellen kerääntyvä piste kasvaa Ja sato hedelmät, jotka kasvoivat myöhemmin Se on kuin puun istuttaminen. Jokainen ostoksista saatu piste auttaa sovelluksessa olevaa puuta kasvamaan kerättäessä pisteitä, kunnes kaikki puut avautuvat. Tutkapiste Istuttaa "oikeita puita" osana maailman viheralueiden lisäämistä


Kuinka hakea Tutkapiste


- Napsauta Kirjaudu Siirry jäsenyyssivulle oikeassa yläkulmassa.

Täytä järjestelmän tarvitsemat tiedot.
Sähköposti : Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
Salasana : Aseta haluamasi salasana.
- Napsauta Rekisteröidy Vahvista rekisteröinti

# Kun sovellus on valmis, verkkosivusto kirjautuu sisään automaattisesti.


Käytettävyys Tutkapiste

- Valitse myymälä, johon haluat tehdä ostoksia. Huomaa alla olevat numerot, jotta näet kuinka monta myymälän pistettä saat.

- Alla on kunkin kaupan tiedot. Napsauta OSTA NYT mennäksesi valittuun myymälään.

# Sen jälkeen voit ostaa normaalien kauppojen tuotteita. Kun saat pisteen, voit käydä katsomaan Pointin kasvua Kasvusivulla


investointi Tutkapiste

Pelkkä Pointin omistaminen on kuin jollain osalla kuuluisaa yritystä Thaimaassa ja ulkomailla, kuten 7-11, Thaimaan lentokentät (AOT), Facebook, Google, Tesla, Apple tai jopa digitaaliset kolikot kuten Bitcoin Voidaan vaihtaa

Istutuspiste "oikeana puuna" Käsite vähitellen kerääntyvästä pisteestä kasvaa Ja sato hedelmät, jotka kasvoivat myöhemmin Se on kuin puiden istuttaminen kaikissa ostoksilla ansaitsemissaan pisteissä auttaa puuta sovelluksessa kasvamaan ja kerättäessä pisteitä, kunnes kaikki puut avataan Tutkapiste Istuttaa myös "oikeita puita" osana maailman viheralueiden lisäämistä


Pistevaihto Tutkapiste

Vaihtopisteet, vaihtopisteet, luottokorttipisteet kautta Chomchob Voidaan vaihtaa 2 korttiin, Krungsri ja First Choice (21/2 alkaen) .Odotettavissa, että pystymme vaihtamaan lisää tulevaisuudessa.

# Piste voidaan tuoda esiin. 1 piste on yhden bahtin arvoinen ja piste vaihdetaan myös erilaisiin tuotteisiin. Voi samoin

# Pisteitä voidaan poistaa sovelluksesta, kun vähintään yksi piste on hyväksytty investointisuunnitelmaa kohti. Pisteet voidaan nostaa rahana siirtämällä pankkitilille, joka liittyy Tutkapiste Tallenna


Tutkapisteyhteenveto

Tutkapiste Ryhmä, joka teki tämän sovelluksen, oli StockRadars Investment App Development Team. Olen keskustellut herra Macin kanssa. Mikä on kehitystiimi Kehityksen tavoitteena on helpottaa sijoitusten saatavuutta kaikille. Tarvitsemmatta rahaa Jos olemme ihmisiä, jotka jo ostavat verkkoa säännöllisesti Lisäämme vain pienen askeleen, paina läpi. Tutkapiste Se on se Ei monimutkainen Ja sitten ostokset samassa pisteessä. Sinulla on hauskaa käyttämällä pistettä, jonka avulla voit sijoittaa siihen pisteeseen lisäarvon tuottamiseksi. Voi seurata puusi kasvamista, kauppaa tai nostaa rahaa takaisin. Se on hauskaa. Sen sijaan, että menettäisit rahaa ostoksille, ostoksille ja vain loppumiselle Käytämme rahojasi lisätäksesi arvoa yhdessä paremmin. Kokeile sovellusta. Tutkapiste Katsotaanpa


kosketus

Facebook : https://www.facebook.com/RadarsPoint/
linja : https://line.me/R/ti/p/%40xzw6057k
Twitter : https://twitter.com/StockRadars
Instagram : https://www.instagram.com/stockradars/
T.me : https://t.me/StockRadars


Tutkat osoittavat usein kysyttyjä kysymyksiä

Minimi vetäytyminen?

Pisteitä voidaan poistaa sovelluksesta, kun vähintään 1000 piste on hyväksytty yhtä sijoitussuunnitelmaa kohti.

Kutsu ystäviä säätämään pistettä?

Kun ystävät tekevät ostoksia ensimmäistä kertaa Radars Pointin (500 bahtia) kautta, ihmiset saavat 88 pistettä.

Mitä tuotteita POINT voi vaihtaa?

Kun keräät tarpeeksi pisteitä, voit vaihtaa edistyneitä laitteita.Vaihdettavat tuotteet vaihtuvat jatkuvasti.

Kuinka hyödyllinen tämä viesti oli?

Arvioi se klikkaamalla tähtiä!

Keskiarvoluokitus 4 / 5. Äänten määrä: 1

Ei ääniä toistaiseksi! Arvioi tämä viesti ensimmäisenä.

Kuten löysit tämän viestin hyödyllisenä ...

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelemme, että tämä viesti ei ollut sinulle hyödyllinen!

Paranna tätä viestiä!

Kerro meille, miten voimme parantaa tätä viestiä?

Hits: 40

Tutkapiste
Yleinen
4
 • Radars point, verkkokaupoissa käyvä verkkosivusto Osta vain mikä tahansa piste vaihtamaan SET50, kulta, Bitcoin, Käteisellä
  (4)
Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Kommentit Arvostelu 0 (0 arvostelua)

Radars point, verkkokaupoissa käyvä verkkosivusto Osta vain mikä tahansa piste vaihtamaan SET50, kulta, Bitcoin, Käteisellä

StockRadars on Fintech, arvopaperikaupan järjestelmien toimittaja, joka tarjoaa sijoitusanalyysitietoja sijoittajille. Radars-pisteen avaaminen on uuden sijoituskokemuksen avaaminen. Että kuka tahansa voi sijoittaa tarvitsematta käyttää rahaa
Radars point on eräänlainen pisteiden keräysalusta, kun ostajat ostavat tuotteita ja palveluita tuotemerkeiltä ja verkkokaupoista Shopeen, Lazadan, Agoda: n, Centralin ja muiden tunnettujen tuotemerkkien kautta. Ostajat saavat pisteitä keräämättömäksi ajaksi. Lunastaaksesi erilaisia ​​etuja

Älä lukea väärin. Radars Point ei vain säästä sinua. Mutta tuot myös tuloja meille ostoksilla Ja sinun ei tarvitse löytää asiakasta tai alalinjaa ollenkaan Sinun ei tarvitse maksaa hakemusmaksuja. Tuntuu kuin pyyhkäisemällä luottokorttia ostaaksesi asioita ja saada pisteitä, mutta pisteiden pitäminen ei ole kiinnostavaa. Tämä sovellus sijoittaa sinut uudestaan. Onko kaksinkertainen sijoitus käsitteellä Mikro-Investment Mitä se näyttää, lähdetään katsomaan sitä.

Translate »
ajax-loader