Rakuten lnsight Survey -sivusto. Raha. Jäsenet voivat lunastaa palkitsemispisteet TrueMoney Wallet, PayPal-tilille.

75 / 100 SEO-pistemäärä
0
(0)

Rakuten lightight On yksi maksullisista tutkimussivustoista. Ansaitse rahaa verkossa 2020


Rakuten lnsight maksettu kyselyn verkkosivusto

Rakuten lightight Mikä on

Rakuten lightight On yksi kyselyn verkkosivustoista Se mainostaa itseäsi kyselyjen tarjoajana, jolla ansaitset pisteitä Kyselyjen suorittamiseen tietokoneellasi Rakuten lightight Palkinnon peruuttamiselle tai lunastamiselle on asetettu minimipitoisuus 100 pistettä. 1 piste vastaa yhtä bahtia Jäsenet voivat lunastaa palkitsemispisteensä käteisellä TrueMoney Wallet-, PayPal-tileille ja 1-2-Call, TRUE MOVE matkapuhelimen lisäkoodeille, joiden saldo on vähintään 50 bahtia.

Verkkosivusto https://Rakuten lnsight


Rakuten lightight On yksi maksullisista tutkimussivustoista. Voit lunastaa palkinnot, kun sinulla on vähintään 100 pistettä. Voit vaihtaa palkitsemispisteitä TrueMoney Wallet, PayPal -tilillesi yhdellä pisteellä, joka vastaa yhtä bahtia. Lunasta AIS, Truemove ennakkomaksukorttitunnuksesi, kun vähintään 1 bahtia on.


วิธี การ สมัครRakuten lightight

Napsauta Uuden jäsenen rekisteröinti Kuten alla on osoitettu, nuoli osoittaa


Napsauta sitten Seuraava sivu


1. Kirjoita sähköpostiosoite

2. Aseta salasanasi (esimerkiksi Ma 123456 @)

3. Lähetä salasana uudelleen.

4. Nimesi

5. Sukunimi

6. Syntymäpäivä / -kuukausi / -vuosi

7. Valitse sukupuoli

8. Napsauta 4-puolista ruutua ja rekisteröi napsauttamalla.


Kuinka ottaa tutkimuksiaRakuten lightight

Napsauta kyselyä varten Ja valitse kysely, jota seuraat, alla olevan nuolen osoittamalla kuvana


Sitten on kysymys, johon sinun täytyy vastata Napsauta vastausta ja napsauta 4-puolinen ruutu ja napsauta Siirry seuraavaan kohtaan Vastaa kyselyyn Suorittamiseen saakka noin 2-3 minuuttia kyselylomaketta kohti 1, niin saat pisteitä


Palkkioiden lunastaminenRakuten lightight

Napsauta Palkkion lunastus Kuten alla on osoitettu, nuoli osoittaa


Napsauta sitten lunastusta uudelleen.


1. Kirjoita pistemäärä

2. Napsauta palkintoja


Jäsenet voivat lunastaa palkitsemispisteitä TrueMoney Wallet -tilille. Minimit vaihdettavissa olevat palkitsemispisteet ovat 100 pistettä. Vaihda palkitsemispisteet PayPal-tilille. Pienimmät lunastamispisteet, jotka voidaan lunastaa, ovat 100 pistettä ja prepaid-puhelinkoodi. Matkapuhelin 1-2-puhelu, TRUE MOVE, vähintään 50 bahtia


คำถาม ที่ พบ บ่อย Rakuten lightight

Onko jäsenhakemus ilmainen?

Jäsenyyteen rekisteröiminen on täysin ilmaista.

Kuinka usein saat kyselylomakkeen?

Vastattujen kyselyiden lukumäärä riippuu tallennetuista henkilökohtaisista tiedoista. Täydellisemmät ja päivitetyt tiedot Sinulla on mahdollisuus saada lisää tutkimuksia.

Ei saa palkitsemispisteitä kyselylomakkeen täyttämisen jälkeen

Napsauta selaimen Päivitä-painiketta. Ja tarkista, että kertyneet pisteet on tallennettu oikein vai ei
Lisäksi huomaa, että joissain tutkimuksissa palkkiopisteiden saaminen voi kestää jopa kolme viikkoa tutkimuksen päättymisestä.


Varovaisuus jäsenilleRakuten lightight

Tilastotiedot ja kaikki vastaukset jäseniltä RAKUTEN INSIGHT KYSELYT toimitetaan organisaatiolle. Organisaatiot ja yritykset ympäri maailmaa Ja sitä käytetään tulevaisuuden palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen
Jos vastaus on väärä Joukkue ei voi käyttää. Siksi pyydämme jäseniä toimimaan yhteistyössä vastatakseen oikein ja rehellisesti.

Jäsensopimuksen 7 jakson 7 kohdasta Rakuten InsightPidätämme oikeuden peruuttaa. Vedä kertyneet pisteet vastaamalla kyselyihin Sisältää kaikkien muiden palkkio-etuuksien peruuttamisen, jos jäsenen kysely sisältää vääriä tietoja Ei vastaaRakuten Insight Tai todennäköisesti epärehellinen vastaus

Huomaa, että jäsenyyssopimuksen luokasta 5Rakuten InsightVoi lopettaa kyselyjen lähettämisen jäsenille Sisältää jäsenyyden keskeyttämisen, josRakuten InsightTodettiin, että jäsenten vastaukset ovat vääriä tai epärehellisiä.

Esimerkkejä virheellisistä tai epärehellisistä vastauksista

Esimerkki


Kuinka hyödyllinen tämä viesti oli?

Arvioi se klikkaamalla tähtiä!

Keskiarvoluokitus 0 / 5. Äänten määrä: 0

Ei ääniä toistaiseksi! Arvioi tämä viesti ensimmäisenä.

Kuten löysit tämän viestin hyödyllisenä ...

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelemme, että tämä viesti ei ollut sinulle hyödyllinen!

Paranna tätä viestiä!

Kerro meille, miten voimme parantaa tätä viestiä?

Hits: 145

Yhteenveto Rakuten lnsight - 1 piste vastaa yhtä bahtia
Rakuten lnsight maksettu kyselyn verkkosivusto

Pelin nimi: Rakuten lnsight maksettu kyselyn verkkosivusto

Pelin kuvaus: Rakuten lnsight on yksi tutkimuspaikoista. Se mainostaa itseäsi kyselyjen tarjoajana, jolla ansaitset pisteitä Rakuten lnsight voi suorittaa kyselyitä tietokoneellasi palkintojen nostamiseksi tai lunastamiseksi vähintään 100 pisteellä. 1 piste on yhtä suuri kuin 1. Jäsenet voivat lunastaa palkituspisteet TrueMoney Wallet-, PayPal- ja top-up-koodeihin. Matkapuhelin 1-2-puhelu, TRUE MOVE kun vähimmäismäärä on 50 bahtia.

Yleinen
3.5
  • Rakuten lnsight maksettu kyselyn verkkosivusto
    (3.5)
Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Kommentit Arvostelu 0 (0 arvostelua)

Rakuten lnsight maksettu kyselyn verkkosivusto

Rakuten lnsight on yksi tutkimuspaikoista. Se mainostaa itseäsi kyselyjen tarjoajana, jolla ansaitset pisteitä Rakuten lnsightilla on kyselyjen ottamista varten tietokoneella minimiraja palkkioiden peruuttamiselle tai lunastamiselle 100 pisteellä. 1 piste vastaa yhtä bahtia Jäsenet voivat lunastaa palkitsemispisteensä palkinnoista TrueMoney Wallet-, PayPal- ja 1-2-Call, TRUE MOVE -puhelimen lisäkoodeihin, joiden saldo on vähintään 50 bahtia.

Plussat

  • Voidaan lunastaa 1-2 puhelun, True Move -puhelimen lisäkoodeille

MIINUKSET

  • Lunastaa palkinnot täytyy painaa vaihtaaksesi yksin.
Translate »
ajax-loader